Friday, March 16, 2012

Muhammad Syafiq


Pernah tak fie story2 dengan korang pasal BF fie,, jarang kan,,hehehe

Fie kenal BF fie kat Muka Buku last year, dalam bulan 4 kot rasanye,,,

Siapa add siapa pun tak ingat,, tau2 die IM kite tibe2,,,

mula2 menyampah,, lama2 suka,, biasa lah tu,,

lepas tu dah lama chat2 kat FB, kitorang buat keputusan nak jumpa,,,

lepas 3 kali jumpa, lepas tu die propose,,,heeee suke sangat :D

fie accept propose die 1 June 2011...

fie dan die masih couple sampai sekarang dan bahagia selalu,,

jarang gaduh melainkan gaduh2 manja or hal2 kecik,,

biasa la tu kan,, x nak gaduh besar2,, x best,,,

fie sayang die je,,xde orang lain tau,,

x nak orang lain dah,,,Muhammad Syafiq sorang je,,,heee

Harap2 jodoh kami berdua panjang,, sampai dah kawin,, dah ada anak,, dah ada cucu cicit,,

nak buat keluarga besar, hidup susah senang dengan die,,,

I love U so much B heee

thanks for choosing me as your partner,,

never regret accepting you because I know u not like the others...




                                                 









Doakan kebahagian kami berdua tau,,  

KBYE!!!

1 comment:

AiN_hj said...

wow sofie...
mmg terbaek...
aku doakn moga berkekalan...
klu bley cp kawen...
^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...