Wednesday, January 19, 2011

CLASS/LECTURER/ASSIGNMENT

hmmm..dah lama sangat tak update blog kan...sorry readers...sekarang nie sangat busy, maklumlah dah bermula musim belajar...dah masuk 2 minggu dah saya menjadi pelajar semester 4 sesi Disember - April 2011...cepatnya!!! tak sangka dah jadi student part 4...rasa macam baru je masuk UiTM...pejam celik pejam celik dah besar...dah makin matang...dan makin menuju kejayaan...insyaallah..OK!!!nak update cerita sepanjang 2 minggu nie lak...

SUBJECT sem nie>>>
1. LAW 251 - BUSINESS LAW
2. FIN 329 - INVESTMENT MANAGEMENT
3. MGT 269 - BUSINESS COMMUNICATION
4. MKT 243 - FUNDAMENTALS OF MARKETING
5. ECO 261 - MALAYSIAN ECONOMIC

Lecturer sem nie majority is conquer by female lecturer..hahha ada jugak lecturer lelaki sorang je..tapi cuma akan attend kelas untuk mass lecturer for MGT 269....
     Lecturer best sem nie, ajar kat subject LAW 251, ECO261 and MKT 243..super best..sporting and funny..x bosan bila dalam kelas..untuk lecturer FIN 329..sangat tak suka dia..ajar pun ala kadar je...pas tu lau present slide die, slide yang bosan die tak nak bincang..dah la buku manual tu pun tak lengkap..huhu ajar laju gile...fie langsung tak masuk otak..huhuhu pas tu dengan tak fahamnye, setiap kali kelas akan ada quiz...sangat tak suka..huhu
    1 lecturer lagi...lecturer subject MGT 269...sangat bosan...tegang je muka dia...huhu tak da lawak kot...stress kadang2..hahahha lecturer pelik2 je la dapat sem nie..

Assignment>>>gler banyak asignment...ada 3 asignment video bakal menanti untuk di buat..2 video MKT243 and 1 lagi video ECO261...semalam dah lepas 1 presentation subject FIN329 pasal Main market dan ACE market Bursa Malaysia...mula2 x faham..sekarang dah faham sikit2 pasal Bursa...Next week ada presentation MGT269...oral presentation dohhh...adush..takut seyh...dah r sorang2..camne nie.huhuhu tak pe..fie akan cuba yang terbaik..fie tak nak jadi macam masa fie part 1 dulu..malu kot..wat presentation tapi macam orang tak study...huhu ok lah, sampai sini je...nak g AGM NADIIA...bye...

2 comments:

kreko eremes said...

salam... ermm boleh x nak minta notes/slide utk subjek fin329 and eco 261? bcz sem depan sy akn bljar sbjek tu.. so cuti2 ni boleh la baca sikit2..huhu
if boleh, sent trough email bole? eremes91@yahoo.com
thx!! >.<!
jasa baik amat dihargai... ^^

dila ann said...

salam. u ada simpan notes/slide for subject fin 329 and economic malaysia lagi tak?

if ada lagi i nak mintak bole? i dari uitm chendering, kuala terengganu. i amik subject ni sem depan

vesporetta@yahoo.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...