Sunday, December 11, 2011

My 20th Birthday

9 DISEMBER 1991, tarikh keramat fie di lahirkan di muka bumi nie,, 
alhamdulillah, sekarang fie dah umur 20 tahun,,x sangka dah tua huhu

disebabkan jauh dari parents,, so, bf je la yg celebrate kan,, :)



Thanks B untuk kek nie,, and the birthday song haha
comel nye lahh,,


two prosperity for dinner :)


Ombak Rindu :) 
teresak-esak nangis sebab sedih sangat cerita tu,,
good job Maya Karin ,,

thanks B sebab bawak g mandi air terjun kat Ulu Yam even though jauh huhu 


baju basah sebab rambut basah 

my new fighting fish 
thanks B, baby janji jaga elok2,, hehe


Disebabkan cuti hari tu, fie balik sabah and tak dapat celebrate birthday bf fie,, fie bagi coklat nie and wallet for present,,
sorry lambat bagi :)


for yang wish birthday fie melalui facebook or send message kat fie,, thanks sangat2,, 

Thanks a lot B,, love u so much <3


1 comment:

azmira said...

wahh .. happy birthday.. baik nye syafiq hehe ;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...